|
WolfsCity - Wilcze forum RPG WolfsCity - Miasto Wilków
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Erwan
Alpha Mądrości

Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: z objęć śmierci
|
Wysłany: Wto 22:04, 24 Lip 2007 Temat postu: Kąpiel |
|
|
Przyszłem nad rzękę. Była czysta, zimna i orzeźwiajaca, walały sie w niej kawałki lodu. Nad szumiącą wodą rozposcierał się las, oraz wodospad, który wpływał do rzeki. Rzeka dalej płyneła wijac się aż do wodospadu miłosci, skąd spadała do Morza Krwistego.
Usiadłem na brzegu rzeki i zanurzyłem pysk w lodowatej wodzie. Niska temperatura wody zadziwiła mnie, i na chwile przestełem sie koncentrować. To wystarczyło. Rwąca rzeka porwała mnie w swój nurt. Skamieniały i ledwo żyjący z zimna płynąłem dalej, mając nadzieję na szybka pomoc, lub szybką śmierć.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Autor |
Wiadomość |
Tiria
Alpha Nocy

Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Lodowe Lasy
|
Wysłany: Wto 22:25, 24 Lip 2007 Temat postu: |
|
|
Szłam sobie ścieżką, gdy nagle dosłyszałam plusk i krótki pisk. Odwróciłam się w kierunku pisku i ruszyłam pełnym galopem. Dobiegłam nad rzekę; w wodzie leżał prawie nieprzytomny wilk. Nurt z niewiarygodną prędkością pchał go w kierunku Wodospadu Miłosci; upadku z tego wodospadu napewno by nie przeżył. Nim zdąrzyłam zareagować, znikł mi z oczu. Skoczyłam przed siebie i zaczęłam biec z nurtem rzeki. Wreszcie go dogoniłam; był już nieprzytomny.
Oby się nie utopił.
Wskoczyłam na gałąź, ta z jękiem pochyliła się nad wodę. Złapałam w zęby kark Erwana i pociągnęłam go do góry. Zachwiałam sie pod jego ciężarem. Poślizgnęłam się na mokrej gałęzi i prawie wpadłam do wody.
Ostatnio zmieniony przez Tiria dnia Nie 20:12, 02 Wrz 2007, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Autor |
Wiadomość |
Anis
Alpha Walk

Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Dolina Śmierci
|
Wysłany: Wto 22:28, 24 Lip 2007 Temat postu: |
|
|
W ostatniej chwili wskoczyłem na gałąź i złapałem w pysk Tirię. Zamachnąłem się i rzuciłem ją na brzeg. Nim zdąrzyło znieść Erwana niżej, do wodospadu, złapałem i go w zęby i również rzuciłem na brzeg. Potem sam skoczyłem obok nich i delikatnie podniosłem obolałą Tirię.
-Przepraszam, kochana, inaczej oboje byście zginęli.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Autor |
Wiadomość |
Tiria
Alpha Nocy

Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Lodowe Lasy
|
Wysłany: Wto 22:32, 24 Lip 2007 Temat postu: |
|
|
*Mrugnęła*
-Nie szkodzi, nie mam ci tego za złe.
Rozprostowałam kosci i z którym jękiem ruszyłam naprzód do nieprzytomnego Erwana. Przyglądnęłam się mu i zawołałam Anisa.
-Chodź, weź go do mojego namiotu medyka w Watasze Mądrości. No, ruchy, ruchy!!!
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Autor |
Wiadomość |
Anis
Alpha Walk

Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Dolina Śmierci
|
Wysłany: Wto 22:35, 24 Lip 2007 Temat postu: |
|
|
Bez najkrótszego słowa prostestu chwyciłem Erwana i rzuciłem go sobie na grzbiet.
-Ruszajmy.- odrzekłem krótko.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo