Forum WolfsCity - Wilcze forum RPG Strona Główna WolfsCity - Wilcze forum RPG
WolfsCity - Miasto Wilków

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kąpiel

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum WolfsCity - Wilcze forum RPG Strona Główna -> Szleńcza Rzeka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Erwan
Alpha Mądrości
Alpha Mądrości

Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 22:04, 24 Lip 2007    Temat postu: Kąpiel

Przyszłem nad rzękę. Była czysta, zimna i orzeźwiajaca, walały sie w niej kawałki lodu. Nad szumiącą wodą rozposcierał się las, oraz wodospad, który wpływał do rzeki. Rzeka dalej płyneła wijac się aż do wodospadu miłosci, skąd spadała do Morza Krwistego.
Usiadłem na brzegu rzeki i zanurzyłem pysk w lodowatej wodzie. Niska temperatura wody zadziwiła mnie, i na chwile przestełem sie koncentrować. To wystarczyło. Rwąca rzeka porwała mnie w swój nurt. Skamieniały i ledwo żyjący z zimna płynąłem dalej, mając nadzieję na szybka pomoc, lub szybką śmierć.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Autor Wiadomość
Tiria
Alpha Nocy
Alpha Nocy

PostWysłany: Wto 22:25, 24 Lip 2007    Temat postu:

Szłam sobie ścieżką, gdy nagle dosłyszałam plusk i krótki pisk. Odwróciłam się w kierunku pisku i ruszyłam pełnym galopem. Dobiegłam nad rzekę; w wodzie leżał prawie nieprzytomny wilk. Nurt z niewiarygodną prędkością pchał go w kierunku Wodospadu Miłosci; upadku z tego wodospadu napewno by nie przeżył. Nim zdąrzyłam zareagować, znikł mi z oczu. Skoczyłam przed siebie i zaczęłam biec z nurtem rzeki. Wreszcie go dogoniłam; był już nieprzytomny.
Oby się nie utopił.
Wskoczyłam na gałąź, ta z jękiem pochyliła się nad wodę. Złapałam w zęby kark Erwana i pociągnęłam go do góry. Zachwiałam sie pod jego ciężarem. Poślizgnęłam się na mokrej gałęzi i prawie wpadłam do wody.

Ostatnio zmieniony przez Tiria dnia Nie 20:12, 02 Wrz 2007, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Autor Wiadomość
Anis
Alpha Walk
Alpha Walk

PostWysłany: Wto 22:28, 24 Lip 2007    Temat postu:

W ostatniej chwili wskoczyłem na gałąź i złapałem w pysk Tirię. Zamachnąłem się i rzuciłem ją na brzeg. Nim zdąrzyło znieść Erwana niżej, do wodospadu, złapałem i go w zęby i również rzuciłem na brzeg. Potem sam skoczyłem obok nich i delikatnie podniosłem obolałą Tirię.
-Przepraszam, kochana, inaczej oboje byście zginęli.

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Autor Wiadomość
Tiria
Alpha Nocy
Alpha Nocy

PostWysłany: Wto 22:32, 24 Lip 2007    Temat postu:

*Mrugnęła*
-Nie szkodzi, nie mam ci tego za złe.
Rozprostowałam kosci i z którym jękiem ruszyłam naprzód do nieprzytomnego Erwana. Przyglądnęłam się mu i zawołałam Anisa.
-Chodź, weź go do mojego namiotu medyka w Watasze Mądrości. No, ruchy, ruchy!!!

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Autor Wiadomość
Anis
Alpha Walk
Alpha Walk

PostWysłany: Wto 22:35, 24 Lip 2007    Temat postu:

Bez najkrótszego słowa prostestu chwyciłem Erwana i rzuciłem go sobie na grzbiet.
-Ruszajmy.- odrzekłem krótko.

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum WolfsCity - Wilcze forum RPG Strona Główna -> Szleńcza Rzeka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach